Tuesday, April 27, 2010

Terselamat

Sumber : Berita Harian.

Nasib baik aku tak balik kolej pukul 4.20 petang semalam. Kalau tak mesti aku dah terpelanting sama. Syukur. Benda ini terjadi betul-betul dekat depan simpang nak masuk kolej. Baca link kat atas itu kalau nak tahu lebih lanjut. 

13 comments:

Aus MeLankoLik said...

pnjg lagi umur aku rupenye , hampir setiap hari kot aku ikut situ .

b4 ni pun , dah berlubang , malam2 gelap .

diorg tak letak ape2 pun tanda kat situ .

serius bahaye .

Kie-yu said...

nasib bek selamatkn~

bh said...

mak aih..kalau tak, tak bace la aku post ni

Dewi Hiu bt. Iskandar Hiu said...

teruknya... kdg2 rasa kbykn contractor nak duwet lebey tp keje wat sambil lewa je... tp tak tau lah kan...

Kapten said...

nasib baik tak ada yang mati

awal2 SYABAS dah buat statement nak lepaskan diri tu. kita tgk siapa yg bertanggungjawab





Entri terbaru:
BAGUS JUGAK ADA ADIK PEREMPUAN

jedi said...

seram aku tengok kejadian nie...kalo nek moto xtau la camne jadi...

Farah Yusri said...

Eii, risaunya.. My mother in law selalu lalu jalan ni on the way back from work. Alhamdulillah tak ada apa-apa.

ARC™ said...

perghh high water pressure. bahaye gile..harus saman ni

Qiha Aziz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ARC™ said...

xkan tempat yg same kot ye pun nak jadik lg...tempat laen buleh gak

hehe saje bg ko takot

ismishahril said...

tgh2 bawak xde ribut xde angin tibe2 kete melayang. haru seh. kalau aku tgh bwk kapcai aku, mau bbrp kilometer terbang.

Q said...

@ aus :
asal kau selalu lalu situ? kau duduk mana?

@ kie-yu :
nasib baik tak lalu masa itu

@ bh ;
apasal tak baca?

@dewi :
entahlah. tak berani nak komen.

@ kapten :
tu lah. semua pon tanak ngaku salah. tp mmg ada kontraktor lain tgh buat kerja skrg.

@ jedi ;
betul tu. mesti dah terpelanting teruk. aku bawa kelisa pon dah terpk dah camne.

@ arc
dekat depan kolej dia buat benda sama. tp dah siap dah. takat ni tak meletup lagi lah.

@ chain
betul tuh. lagi2 kau yg sekeping nih. boleh tercampak smpi matriks uia.

dude said...

TAHNIAH syabas.
typical malaysian!

Related Posts with Thumbnails