Sunday, April 5, 2009

Deeper Conversation

Si bongsu : Mr. A cakap Q sorang je takde cite pape.

Me : Tu la..dah lama x jumpa Mr. A. Q balik rumah dia x datang. So, Mr. A ada pape cite baru tak?

Si bongsu : Mr. A dah ada someone serious dah. Yang haritu masa kita jumpa Mr. A, dia tengah cakap telefon tu. Dia tengah cakap telefon dengan that girl la.

Me : Oh really (excited). Tapi kan, kalo Acat kahwin mesti sedih sikit kan?

Si bongsu: Kenape pulak?

Me : Yelar, sebab kita 3 je tak kahwin lagi so tiba2 kita jadi rapat. Sebab tu la sedih kalo Mr. A kawen.

Si Bongsu : Bongsu excited.

Me : Yelar. Sedih but I'm happy for him la.. He is finally getting married. Kenape excited?

A : Sebab lepas Mr. A kahwin mestila Q. So mestila Bongsu jadi pengapit Q. Orang cakap, kalau jadi pengapit, mestila lepas tu dia pula yang kahwin.

Me : -_-'

Sabar je la ada Si bongsu camni..Hehehe. Off course la lepas tu dia yang kahwin since she's the last one in the family. Tak kanla my nephew or niece dulu kot.

1 comment:

NaDiaHiLMaN said...

betul3..xkan aimar plak..huhu..wah!beznye!!!another family member..btmbh big lg ur family..

Related Posts with Thumbnails